Розділ Події

Губернатор представив голову Шепетівської райдержадміністрації

Автор 24 квітня 2014, 23:52
Відповідно до Розпорядження Президента України від 23 квітня 2014 року №751/2014-рп головою Шепетівської районної державної адміністрації призначено Дорощука Миколу Федоровича. Офіційне представлення новопризначеного очільника району відбулось сьогодні за участю голови облдержадміністрації Леоніда Пруса, голови Шепетівської районної ради Миколи Ковальчука, заступників голови райдержадміністрації та керівників структурних підрозділів РДА, голів селищної, сільських рад, керівників установ, організацій району, правоохоронних органів.
Голова облдержадміністрації ознайомив присутніх з його трудовою та громадською діяльністю. Звертаючись до присутніх, Леонід Прус запевнив, що попри непросту ситуацію в державі, центральні органи влади мають чітке розуміння того, що потрібно робити для врегулювання ситуації та використовують всі наявні механізми для її стабілізації. А також зазначив, що перед місцевими органами влади стоять ключових завдання – вирішення нагальних питань, налагодження тісної співпраці з територіальними громадами та стабілізація ситуації. Він привітав та побажав новопризначеному голові плідної праці на благо територіальної громади та України.

Своєю чергою Микола Дорощук подякував за довіру та зазначив, що готовий роботи все від нього залежне, аби, поважаючи думку громадян, об’єднувати зусилля всіх інституцій заради майбутнього України, утверджувати принципи демократії та народовладдя. Він також повідомив, що впродовж останніх років проживав і працював на Шепетівщині, тому має своє бачення вирішенням цілої низки соціально-гуманітарних проблем району.

На завершення Микола Федорович відзначив «Всі ми повинні пам’ятати, що за нами спостерігає з небес «Небесна сотня», яка поклала своє життя за наше краще майбутнє». А також, закликав присутніх вшанувати загиблих героїв хвилиною мовчання. 

Нагадаємо, що Дорощук Микола Федорович являється членом Всеукраїнського об’єднання "Свобода", керує власним приватнним підприємством "Врожай-Агро-1".
0
репостів
0
репостів