Розділ Події

Відбулася п’ятдесят третя сесія міської ради

Автор rada.shepetivka.net 24 квітня 2014, 22:46
Сьогодні під головуванням в.о. міського голови, секретаря міської ради Михайла Подолюка відбулася п’ятдесят третя сесія міської ради, на якій народні обранці розглянули 36 важливих для шепетівчан питань.
Першочергово депутати проголосували за зміни до бюджету міста на 2014 рік, у зв’язку із внесенням змін до Державного бюджету на 2014 рік. Також рішенням міської ради зменшено навантаження на міський бюджет, оскільки два автомобілі були передані на баланс міського управління освіти та Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства. 

За рішенням депутатів встановлено орендну ставку для Хмельницького національного університету в розмірі однієї гривні.

Проект рішення щодо перейменування стадіону Локомотив було знято з розгляду та відправлено на доопрацювання.

У ході засідання сесії обговорено проект рішення щодо відміни пільг КП «Шепетівський ринок». Після доповіді директора ринку Анатолія Василишина було ухвалено рішення створити комісію щодо вивчення цього питання. Комісію очолить перший заступник міського голови Володимир Вихівський. До її складу було запропоновано включити депутатів міської ради та спеціалістів виконавчого комітету. 

Представник інвестиційної компанії «Геліос Енерджі Груп» Юрій Басюк звернувся до депутатів з проханням виділити земельну ділянку для роботи підприємства з використання сонячного випромінювання для отримання електроенергії. Обсяг інвестицій у підприємство складатиме 130 мільйонів гривен, будуть створенні десять робочих місць, а надходження до міського бюджету за оренду земельної ділянки складатиме 400 тис. гривень на рік. 

Начальник міського управління освіти Людмила Тихончук доповіла присутнім про хід виконання Міської програми розвитку системи дошкільної освіти та про Програму інформатизації навчальних закладів у місті на 2012-2016 рр. 

Депутати міської ради надали грошову допомогу для Тамари Стась, у якої згорів дах. Наприкінці сесії присутні обговорили земельні та інші питання.
0
репостів
0
репостів