Розділ Події

Регіонали тікають до районного "Удару"

Автор 08 березня 2014, 17:52
Керівники Шепетівських міських та районних партійних організацій ВО “Батьківщина”, ВО “Свобода”, а також члени ради ГО “Майдан” обурені діями очільника районної організації “УДАР” В. Лесюка.
Відповідне звернення до керманича “ударівців” на Хмельниччині Олександра Корнійчука за підписами керівництва шепетівської “Батьківщини”, “Свободи” та ГО “Майдан” надійшло на нашу скриньку.

“Нам стало відомо, що у лави партії “УДАР” прийняті члени Партії регіонів, які були причетні до злочинних антинародних дій та на пряму підтримували злочинний режим, займалися організацією та відправкою “тітушок” на антимайдан, а також шляхом утисків та погроз намагалися зламати протестний рух у Шепетівці та Шепетівському районі… Такі дії В. Лесюка є прямою загрозою злагодженої роботи партійних та громадських організацій, які разом боролися проти режиму”, – зазначається у зверененні.

Крім цього, додатково стало відомо, що пан Лесюк активно лобіює на посаду колишнього члена Партії регіонів, начальника управління освіти шепетівської РДА Дзяворука, який вступив в “УДАР” лише після 20 лютого 2014 року.
Останнє редагування 08 березня 2014, 19:52
0
репостів
0
репостів