Версія для друку
Розділ Події

Шепетівщина ховає Героя Небесної сотні Майдану

Автор 22 лютого 2014, 18:41

Цей день увійшов в нашу пам'ять  - скорботним днем. Сьогодні все місто зібралося, щоб вшанувати пам'ять людини, яка яскравою зіркою була і є над землею України та над землею Шепетівки, і саме такою зіркою був Герой Майдану - Дзявульский Микола Степанович.

21 лютого на площі Шевченка пройшла громадянська панахида, більшість людей, що прийшли знали Миколу Степановича особисто, і кожен з нас знав про його велику любов до України, до Бога і до ближнього. Прощальні слова сказали шепетівчани: побратим Михайло Полодюк, вчителі з якими працював Дзявульський, секретар міської ради Липкань, побратими зі Славути, священники. Говорили про нього як непересічну особистість, талановиту людину і палкого патріота, людину вільного духу. Він горів світлом, що запалювало надією і вірою інші серця.

На сесії міської ради було прийнято рішення про перейменування на його ім'я одну з вулиць міста Шепетівки і названо на його честь площу. Вічну пам'ять про нього бережімо і задля його заслуг, і задля власної самоповаги та гідності. Він учив шануватись і творити добро. Царство йому небесне! Вічна пам'ять!

Фотозвіт із панахиди

Останнє редагування 20 лютого 2019, 00:57

Відео