Розділ Події

Шепетівка запанікувала через події в Києві

Автор 20 лютого 2014, 19:12
Трагічні події в Києві відобразились на звичному житті Шепетівки, ми вже повідомляли, що від куль снайперів загинув шепетівчанин Дзявульский Микола Степанович.
Через тимчасове блокування певними банками своїх рахунків, шепетівчани почали панікувати та знімати кошти зі свої карток, через що біля банкоматів вистроїлись чималі черги. Також певне пожвавлення спостерігалось в магазинах харчування, люди скуповували продукти, в очікуванні перебоїв з їх постачанням. На заправних станціях був також чималий ажіотаж, водії піддались паніці та намагались купити якомога більший об'єм палива, самі працівники повідомили, що причин для паніки немає, палива має вистачити всім і проблем з поставками поки що не передбачається.

Хтось пустив містом чутки про те, що мають приїхати так званні "тітушки", але ймовірність цього практично рівна нулю, хто і навіщо розводить паніку незрозуміло, ці чутки підтримують своїми словами правоохоронці в неофіційних розмовах. В соціальних мережах також говорили про захоплення міськвиконкому, але ми перевірили цю інформацію і вона не підтвердилась. В місті організувались загони самооборони, які разом з правоохоронцями, на всяк випадок, патрулюватимуть вулиці міста.

На постаменті, де ще нещодавно був памятник Леніну, активна молодь Шепетівки поставила пам'ятник у вигляді золотого унітазу наповненого кров'ю, ось що написали активісти "Зняли пам'ятник кату Леніну - поставили пам'ятник кату Януковичу!". Стихійно біля нього зібрались люди, щоб висловити своє невдоволення та осуд дій правоохоронців в Києві, які розстрілювали боєвими набоями мирних демонстрантів. Також люди рішуче виступали проти діючої влади та закликали місцевих депутатів залишити лави провладної партії.

Та ніби почувши голос народу, саме в цей час місцевий осередок Партії Регіонів на свому засіданні офіційно оголосив про саморозпуск, відтепер в Шепетівці не дії провладна партія. На засіданні був відсутній головний регіонал міста та одночасно міький голова Антонюк Сергій Андрійович, його позиція щодо саморозпуску нам поки що невідома.

Також на стихійному зборі громадян людям оголосили, що завтра на 12 годину на площі імені Шевченка збирається Народне Віче, на якому люди зможуть висловити свої думки щодо події та почути план дій місцевих депутатів.

Просимо шепетівчан не піддаватись паніці та слідкувати за новинами на сайті та у наших офіційних групах в соціальних мережах. Через наплив відвідувачів можливі тимчасові перебої в роботі сайту, але ми збільшили потужності і будемо й надалі інформаувати вас про перебіг подій як в місті так і в Україні загалом.
0
репостів
0
репостів