Майже 9 місяців вважали зниклим безвісти: у засвіти провели воїна Юрія Кальченка
Розділ Події
Сьогодні, 19 квітня, скорботний день для жителів Нетішинської громади. В останню дорогу провели воїна, хороброго нетішинця, вірного сина України Юрія Кальченка.
На ХАЕС представникам громад Шепетівщини розповідали про будівництво енергоблоків
Розділ Події
Сьогодні 18 квітня на Хмельницькій АЕС відбулася робоча зустріч генерального директора ХАЕС Андрія Козюри з представниками територіальних громад. Основною темою обговорення стали організація та проведення громадських слухань за проєктом будівництва на майданчику енергоблоків № 5 та № 6 з реакторною установкою AP1000.
Відразу у двох громадах Шепетівщини проводжали воїна Ткачука Юрія
Розділ Події
Сьогодні скорботний день одразу для двох громад Шепетівського району — Славутської та Берездівської. В останню земну дорогу проводжали справжнього українського Героя, нашого земляка Ткачука Юрія Віталійовича.
Шепетівська громада провела у засвіти мужнього Захисника Вадима Тичінського
Розділ Події
Шепетівська громада попрощалась із нескореним Захисником Тичінським Вадимом Миколайовичем, солдатом, водієм стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини.
Історична подія: на ХАЕС розпочалася підготовка до будівництва 5-го та 6-го енергоблоків
Розділ Події
Днями на Хмельницькій АЕС розпочалася підготовка до зведення енергоблоків ХАЕС-5 та ХАЕС-6 за технологією Westinghouse АР1000. Так, на будівельному майданчику станції почалися підготовчі роботи для будівництва градирень майбутніх енергоблоків, які будуть збудовані у межах стратегічно важливої для посилення енергетичної незалежності України українсько-американської співпраці.
Знайшли по ДНК: на Шепетівщині прощались з полеглим захисником Панасюком Павлом
Розділ Події
10 квітня в селі Гориця Шепетівського району відбулося прощання з полеглим захисником Панасюком Павлом Віталійовичем 16.08.1990 р.н. Про це повідомили у Берездівській громаді.
Повернувся на вічний спочинок додому з війни Терпелюк Артур
Розділ Події
Весняне сонце не тішить сьогодні, а осушує скорботні сльози. Адже прощатися так боляче, коли знаєш, що це востаннє… Додому, на вічний спокій, повернувся Захисник України, справжній Герой, наш земляк Терпелюк Артур Олександрович.
До рідної домівки повернувся на щиті Дєєв Олександр Григорович
Розділ Події
Сьогодні, 8 квітня, Полонська громада провела в останню путь вірного Сина України - Олександра Григоровича ДЄЄВА. Чин похорону відбувся у рідному для військовому селі Білецьке.
0
репостів
0
репостів