Волонтери з Нідерландів допомогли відремонтувати гуртожиток для школи-інтерната

Автор 29 серпня 2015, 13:24

Голландські благодійники разом із громадськими організаціями Шепетівки відремонтували приміщення гуртожитку Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату. Про це повідомляє Подільска інтернет-газета.

Ще навесні 12 волонтерів-голландців та десятки українських підрядників почали покращували умови проживання дітей. На ремонт та відновлення третього поверху гуртожитку інтернату було залучено більше мільйона гривень і гуманітарна допомога.

Реклама: Ліжко-гірка - це не лише приємний подарунок вашій дитині, але і практичне рішення для дитячих кімнат, які мають малі площі. Окрім самого ліжка https://mebelsait.dp.ua/krovati-gorki, ви можете отримати залежно від моделі: шафу, письмовий стіл та різноманітні тумбочки. Все це гармонійно впишеться в дизайн кімнати, тому що являю собою один цілий ансамбль. Магазин "Країна Меблів" що у Дніпрі, пропонує широкий асортимент подібних ліжок та ще і за доступними цінами. Також працює доставка по Україні.

– Спільними зусиллями ми змогли зробити умови для дітей майже ідеальними. На третьому поверсі нашого гуртожитку може проживати більше 50 дітей, але через те, що будівля була у жахливому стані, ми не могли їх туди поселяти. Якісне обладнання, працьовиті руки і прагнення допомогти дітям зробили свою справу. Без допомоги благодійників та громадських організацій ми б ніколи не закінчили цей ремонт, – говорить Олена Пипич, директор школи-інтернату.

– Уже понад 25 років я працюю у країнах Східної Європи. Із 2003 року наш фонд організовує дитячі літні табори в Карпатах, робимо це на благодійних засадах. Із 2007 року реконструюємо в Україні дитячі садочки, лікарні і школи. Ми маємо робити усе для того, щоб рухатись до кращого майбутнього України, – закликає Якоб де Мой, директор Благодійного фонду «OEKROE».

Ремонтні роботи в гуртожитку вже завершено, а це означає, що 1 вересня діти зможуть почати новий навчальний рік без старих проблем.

Благодійники із фонду «OEKROE» не вперше долучаються до добрих справ на Шепетівщині, зокрема у 2012 році за їх допомоги було реконструйовано реабілітаційний центр "Оберіг".

Останнє редагування 13 листопада 2018, 03:02
0
репостів
0
репостів