Судилківські школярі ходили в гості до рятувальників

Автор 25 листопада 2014, 19:52
Безпека дітей для співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій стоїть на першому місці, тому навчання основам безпечного життя та правильній поведінці в умовах виникнення надзвичайних ситуацій є важливою складовою їх виховання. Тому, днями рятувальники Шепетівської  21-ї державної пожежно-рятувальної частини запросили до себе на екскурсію учнів Cудилківської загальноосвітньої школи, а працівники 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області провели Тижні знань з основ безпеки життєдіяльності населення в дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах Кам’янець-Подільщини.
Під час екскурсій діти ознайомилися з аварійно-рятувальною технікою, обладнанням, що є на озброєнні та допомагає рятівникам проводити роботи з гасіння пожеж, порятунку людей і майна. Школярам пояснювали, що таке вогонь, та яку загрозу він несе, розповідали чим займаються рятувальники, коли їх викликають за тривогою. Також діти дізналися про основні правила безпеки, яких необхідно дотримуватися у повсякденному житті.

Хлопці та дівчата цього дня дізналися багато корисної та важливої інформації, на власні очі побачили пожежні автомобілі та мали змогу ближче оглянути рятувальне обладнання. Після завершення заходів із задоволенням фотографувалися на згадку.

Щороку рятувальники краю долучаються до цілеспрямованої роботи з дітьми щодо профілактики травматизму невиробничого характеру, виховання в підростаючого покоління поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок із дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях.
0
репостів
0
репостів