×

Повідомлення

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1686

Рятувальники завітали до старшокласників

Автор 23 жовтня 2014, 00:00
23 жовтня у Шепетівському навчально-виховному комплексі №3 у складі «Загальноосвітньої школи I-III ступенів ім. Н.Рибака та ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою» відбувся незвичний урок. На заняття до школярів завітали рятувальники.
Працівники ДСНС ознайомили учнів 11 класів із своєю повсякденною діяльністю, розповіли про реальні випадки пожеж та причини їх виникнення. Хлопцям та дівчатам цікаво було послухати і про інші надзвичайні події, що траплялися з мешканцями нашого краю. 

Особливу увагу рятувальники звернули на особливу небезпеку, що несуть у собі вибухонебезпечні знахідки. Школярі дізналися про різновиди боєприпасів, на які найчастіше можна натрапити на території Хмельниччини, а також про заходи безпеки під час їх виявлення. Адже територія регіону рясно вкрита «дарунками війни», і з початку поточного року сапери знищили понад 150 боєприпасів, що були знайдені на Шепетівщині. 

На додаток, зважаючи на те, що пріоритетним напрямком роботи навчального закладу є військово-спортивна спрямованість навчання та виховання, рятувальники рекомендували ліцеїстам вступати до вищих навчальних закладів ДСНС України. Можливо у недалекому майбутньому дехто із них оберуть цю почесну і таку потрібну професію.
Останнє редагування 26 жовтня 2014, 03:16

Фотогалерея

{gallery}1686{/gallery}
0
репостів
0
репостів