Понеділок, 27 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка

Уже традиційно, восени, Шепетівський міськрайонний центр зайнятості проводить ярмарок професій для учнів шкіл міста та району. Адже вибір професії – одне з найважливіших питань, яке постає перед підлітками і молодими людьми. У світі є стільки професій, що іноді обрати свою досить складно.

Сьогодні опівночі на перехресті Проспекту Миру та вулиці Валі Котика водій, який керував автомобілем Хонда сірого кольору, збив стовба. Зі слів свідків, на щастя обійшлося без жертв, але авто постраждало сильно, адже стовб впав прямо на автівку.

Слідчі перевіряють рахунки засновника ТОВ "Шепетівка Енергоінест"
Розділ Бізнес

20 листопада слідчий суддя Придніпровського районного суду міста Черкаси надав дозвіл слідчим ОВС СУ ГУНП в Черкаській області на виїмку документів по рахунках ТОВ «Комунальні системи України», яке являється одноосібним засновником ТОВ "Шепетівка Енергоінест". Про це йдеться в ухвалі суду у справі № 711/10208/17.

Підведено підсумки ХVI Всеукраїнського учнівського турніру юних біологів, який проходив цьогоріч у Рівному. Близько 150 учасників із різних областей змагалися за Всеукраїнську першість. Протягом п’яти днів у школі-інтернаті ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей» старшокласники демонстрували глибокі знання з предмету у конкурсах, дискусіях та турнірних боях.

27 листопада о 12:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили два артилерійських снаряди калібру 152 та 76 мм часів Другої Світової війни.

0
репостів
0
репостів