П'ятниця, 19 серпня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Опалюваний сезон у Шепетівці знову знаходиться під загрозою зриву
Розділ Бізнес
Таку оцінку зробив заступник начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Григорій Ващук на колегії ОДА. Повідовляє Незалежний громадський портал.
Працюючі водії Шепетівського АТП вважаються безробітними
Розділ Бізнес
Про це заявив тимчасово виконувач обов’язків першого заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Олег Гуменний на розширеному засіданні колегії облдержадміністрації.
18 серпня у Шепетівському районі відбулась неординарна подія. До 25-ї річниці незалежності України одразу у двох населених пунктах – с.Ленківці та с.Сульжин відкрились амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Про це повідомила прес служба Шепетівської РДА.

17 серпня заступник голови адміністрації Наталія Собчук, начальник управління освіти, молоді та спорту РДА Наталія Грабельнікова, начальник Шепетівського управління держпродспоживслужби Віталій Савіцький та члени комісії здійснили робочий об'їзд навчальних закладів району. Про це повідомила прес служба Шепетівської РДА.

Під такою назвою вийшла у світ книга Державного підприємства «Шепетівський лісгосп» за редакцією вчителя хімії Пліщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шепетівського району Миколи Андрійовича Зведенюка, добре знаного своєю творчою працею в нашому краї і далеко за його межами педагога-новатора, керівника зразкового учнівського лісництва «Пліщинське», ентузіаста юннатівського руху в Україні і лісогосподарської справи та наукової дослідницько-експериментальної роботи юних лісівників Шепетівщини під керівництвом науковців.
Із будинку 51-річної жительки Шепетівки викрали більше як 150 тисяч гривень. Про це повідомляють правоохоронці.
0
репостів
0
репостів