Четвер, 18 лютого 2016 — Сайт міста Шепетівка
Сьогодні відбувся форум-реквієм «З Україною в серці» пам'яті Героя України Миколи Дзявульського, який відбувся в Шепетівському навчально-виховному комплексі №1. Окрім міського голови на захід завітали дружина героя Надія Дзявульська, дочка Оксана, депутат міської ради Богдан Одуд, директор Городнявського НВК Валентина Крупник, начальник управління освіти Людмила Тихончук, педагоги, учні тощо.
Як на Шепетівщині святкували День святого Валентина
Розділ Культура
14 лютого - день позитиву та святкового настрою. Для когось це звичайнісінький день, для когось нестерпне та лицемірне свято. Як не крути, 14 лютого - джерело позитиву та святкового настрою, особливо тим, хто проніс любов і вірність одне одному через багато років та випробувань.
В ніч на 17 лютого в м. Шепетівці по вулиці 3-й Садовій невстановлена особа, шляхом зламу дверей, проникла в дачний будинок 57-річного місцевого жителя, звідки викрала пральну машину, телевізор, зварювальний апарат, електродрель та холодильник.
За січень страхувальники Шепетівщини сплатили понад 12 млн. грн. єдиного внеску
Розділ Бізнес
Уніфікація та зниження ставки єдиного внеску до 22 відсотків, скасування внеску, що утримувався із заробітної плати в розмірі від 2 до 6,1 відсотка, стало одним з важливих кроків, покликаних покращити умови ведення бізнесу. Результати таких новації роботодавці відчули уже в січні поточного року, адже вони дозволили заощадити чимало коштів для ведення бізнесу. Так вважають у прес-службі ДФС у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів