П'ятниця, 20 листопада 2015 — Сайт міста Шепетівка
На чималу суму обікрали 62-річного жителя смт. Смотрич. Чоловік хотів купити цукру на 100 000 грн, в підсумку лишився без грошей і без цукру.
Такий висновок можна зробити із нового прес-релізу наданого сектором комунікації ГУ Національної поліціїв Хмельницькій області. Ми вже писали про випадки крадіжок автомобілів у нашому місті раніше, сьогодні стало відомо про новий.
В Шепетівці відбулась І Міжнародна науково-краєзнавча конференція
Розділ Події
19 листопада 2015 р. на базі музею М.Островського відбулась І Міжнародна науково-краєзнавча конференція "Південно-Східна Волинь: від давнини до сьогодення". Проведення конференції ініційовано обласним літературно - меморіальним музеєм М.О.Островського, обласним управлінням культури, національностей, релігій та туризму і обласною організацією Національної спілки краєзнавців України.
Шепетівчани провели в останню путь Руслана Скотенюка
Розділ Події
Сумний, похмурий ранок п’ятниці… Природа немов відчуває, що сьогодні не час веселитися, сьогодні Шепетівщина прощається зі своїм сином. Вже одинадцятим з тих, хто покинувши сім’ю, дім та роботу пішов захищати мир та спокій, загрозою для яких став буремний Схід, і не повернувся додому живим.
0
репостів
0
репостів