П'ятниця, 13 листопада 2015 — Сайт міста Шепетівка
На школі Андрія Молодики відкрили Дошку присвяченої його пам'яті
Розділ Події
13 листопада 2015 року у Великомедведівській зош І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття Дошки Пам'яті уродженця Великої Медведівки, випускника школи Андрія Молодики, який загинув 21 січня під час виконання бойового завдання поблизу міста Горлівка Донецької області. Про це повідомила Шепетівська спілка учасників бойових дій в АТО.
11-12 листопада шепетівські рятувальники разом із працівниками соціального захисту населення здійснили комплексне відпрацювання населених пунктів Судилківської та Хролинської сільських рад. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
У селі Лотівка заклали перший камінь під будівництво нової православної церкви
Розділ Події
10 листопада 2015 року у селі Лотівка Шепетівського району заклали перший камінь під будівництво нової православної церкви заснованої на честь і в пам’ять святої мучениця Параскеви, яку називають П'ятницею. Про це повідомила прес-служба Шепетівської РДА.
Відбулись змагання з настільного тенісу присвячені Дню студента
Розділ Спорт
12 листопада пройшли щорічні змагання з настільного тенісу серед студентської молоді міста. Змагання присвячені Дню студента. Молодь визначала кращого серед юнаків та дівчат. 
Для шепетівчан це маловідоме ім'я героя, який загинув у зоні АТО. Ми не проводжали його в останню путь. Лейтенанта Василя Олеговича Кашлакова, командира взводу 93-ї бригади поховали у селі Пеньках Старокостянтинівського району. Такою була воля його мами. 
0
репостів
0
репостів