П'ятниця, 18 жовтня 2013 — Сайт міста Шепетівка
17 жовтня близько 15.00 години в м. Шепетівка по вулиці Франка невстановлена особа зателефонувала 48-річній місцевій жительці та зловживаючи довірою, під приводом непритягнення її сина до кримінальної відповідальності, шахрайським шляхом заволоділа 5100 гривень, які жінка перерахувала на вказаний рахунок.
17 жовтня близько 11.00 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», неподалік м. Шепетівки, 49-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем «Фольксваген LT», допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Поінтер» під керуванням 34-річної місцевої жительки, яка в результаті ДТП отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в травматологічне відділення Шепетівської центральної районної лікарні.
Басейн планують запустити не раніше 2015 року
Розділ Спорт
Шепетівський басейн планують запустити не раніше 2015 року. Про це повідомив міський голова Сергій Антонюк, під час засідання кругового столу, який відбувся 16 жовтня на тему «Реалізація соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення доступу кожної дитини до позашкільної освіти в Хмельницькій області».
0
репостів
0
репостів