Будувати школу в Корчику буде фірма начальника з ОДА

Автор 23 серпня 2013, 17:14
Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Хмельницької облдержадміністрації 14 серпня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Поділля – Інвест Сіті» на будівництво загальноосвітньої школи у с. Корчик Шепетівського району. Вартість угоди склала 18,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
Школу будуватимуть не з нуля: згідно з техзавданням, заплановано підсилення конструкцій вже наявної будівлі, влаштувати побутові мережі, потім вставити вікна й двері, зробити покрівлю, сходи, внутрішнє опорядження,  у вартість входить також закупівля меблів, оргтехніки, тощо.  Роботи мають завершити до кінця 2015 р.

Засновниками хмельницької фірми «Поділля-Інвест Сіті» є Олександр Ступніцький з Вінницької області та Сергій Миколайович Бицик з Рівного. Людина на ім’я Сергій Миколайович Бицик відома як директор хмельницької фірми ТОВ «Версаль Груп», засновницями котрої є Людмила Бицик та Лідія Колеснік, зареєстрована за однією адресою з Андрієм Колесніком, керівником ДП «Хмельницька обласна служба єдиного замовника», що належить Хмельницькій ОДА.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 0,2% було «Поділля Еко-Буд», засновником котрого є Олександр Лисаковський. Раніше, до червня 2010 р. до складу власників входив Олег Вівчурко, який раніше очолював  КП «Управління капітального будівництва обласної ради», а зараз очолює Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Хмельницької облдержадміністрації. За даними державної реєстарційної служби україни, Вівчурко разом з Лисаковським очолюють Хмельницьку обласну організацію Політичної партії «Справедлива країна».

Нагадаємо, нещодавно ці ж дві фірми розіграли 14,48 млн грн. на будівництво будинку культури в смт. Теофіполь. Різниця пропозицій двох фірм тоді склала 0,03%. Підряд отримав «Поділля Еко-Буд».

За даними «ВДЗ», за останні п’ять років фірма «Поділля Еко-Буд» виграла тендерів на 33,95  млн грн., а «Поділля Рембуд» отримала замовлень на 70,29 млн грн.
0
репостів
0
репостів