I етап конкурс-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Автор 26 грудня 2012, 23:49
В суботу 22 січня в Шепетівці проводився І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Цьогоріч 134 юних науковці із 10-ти шкіл і 4-х позашкільних навчальних закладів зібрались в стінах НВК №1 (школи-ліцею), щоб у публічному захисті представити свої наукові дослідження.
Юних науковців привітали заступник міського голови Зайцева Т.Г., начальник управління освіти Тихончук Л.І., ректор Хмельницького гуманітарного університету управління і права Омельчук О.М.
Перші кроки учнів у науку оцінювало високоповажне журі, до складу якого ввійшли досвідчені педагоги із шкіл міста та викладачі із вищих навчальних закладів: Хмельницького університету управління і права, Інституту археології та джерелознавства при Академії наук України, університету «Острозька академія», Шепетівського медичного училища.
У цікавих дискусіях учні-члени Шепетівської філії Малої академії наук України презентували власні дослідження у 52-х наукових секціях. Схвальну оцінку та найвищі бали журі отримали 46 школярів, які і будуть представляти Шепетівку на П етапі конкурсу-захисту в м.Хмельницькому. Це 23 учні із школи-ліцею, 7 із школи-гімназії, по 3 із школи-військового ліцею, СЗОШ №2, центру дитячо-юнацької творчості, по 2 із ЗОШ №№ 1, 6, та по 1 із ЗОШ №№ 3, 8, центру науково-технічної творчості учнівської молоді.
За рішенням оргкомітету кожний учасник конкурсу отримав диплом як знак високої оцінки його наполегливої праці в Малій академії наук.
0
репостів
0
репостів