Книга педагогічних знахідок

Автор 16 листопада 2012, 18:02
15 листопада в дошкільному навчальному закладі №9 «Барвінок» відбулося засідання клубу вихователів « Книга педагогічних знахідок» з питання «Психолого – педагогічне проектування діяльності дітей та дорослих».
Зміст даної технології, за якою налагоджується життєзабезпечення дошкільнят висвітлено у виступі завідувача Шевчук Н.В., яка наголосила, що лише виважений індивідуальний підхід до виховання дитячої особистості може стати ключем до вирішення будь – якої проблеми. Вихователь – методист Шемчук Н.В. ознайомила вихователів зі змістом технології психолого-педагогічного проектування, яка створює позитивні рушійні сили розвитку.
Психологічною службою закладу, в особі практичного психолога Карпенко І.В., розкрито проблему психологічної культури педагога, яка виводить вихователя на високий рівень професіоналізму. Цікавим, нетрадиційним доповненням теоретичної частини засідання був показ вихованцями ДНЗ тематичного циклу «Загадки Осені – чарівниці»(мотиваційний, репродуктивний етапи) та проекту «Буряк – цар полів».
Свої враження, побажання від проведеного заходу педагоги висловили під час рефлексивного моменту «Два мішечки».
Ігрова вправа з вихователями «Дитячі теревеньки» довела, що педагог – великий дослідник, творчий митець, мудрий мислитель, який пробуджує джерело мислення, творчості, самостійності, духовності, людяності в кожній дитячій душі.

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів