ДНЗ №4 Шепетівки визнали найкращим в Україні

Автор 02 жовтня 2012, 17:23
27 вересня 2012 року в м. Києві відбулося відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля на розширеному засіданні колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Тема колегії - «Стан та перспективи розвитку дошкільної освіти». Керівництво колегією здійснював міністр освіти і науки, молоді та спорту України Д.В.Табачник. 
У виступі міністра був даний аналіз та визначено стратегічні лінії розвитку дошкільної освіти в Україні. В обговоренні виступили голова асоціації педагогічних працівників Н.О.Омеляненко,начальники управлінь освіти і науки облдержадміністрацій, провідні науковці та практики.
Делегація Хмельницької області на чолі з начальником обласного управління освіти В.І.Очеретянко, завідуючою центром дошкільної, початкової та спеціальної освіти М.І.Каратаєвою та за представництва методистів ОІППО, спеціалістів, методистів відділів (управлінь) освіти, викладачів ХГПА, завідуючих ДНЗ, вихователів-методистів, практичного психолога, вихователів брала участь у роботі колегії.
В рамках Дня дошкілля були підведені підсумки Всеукраїнських конкурсів «Кращий вихователь дошкільного навчального закладу» та «Кращий дошкільний навчальний заклад».
Переможцем Всеукраїнського конкурсу в номінації «Вихователь року – 2012» стала Любко Тетяна Станіславівна, вихователь дошкільного навчального закладу №30 м. Кам’янця – Подільського.
Диплом лауреата Всеукраїнського конкурсу «Кращий дошкільний навчальний заклад -2012» отримав дошкільний навчальний заклад №4 м. Шепетівки (керівник Кутузова Світлана Миколаївна).
Організована виставка-презентація видань з питань дошкільної освіти та досвіду роботи дошкільних закладів сприяла знайомству з новинками науково-методичної літератури та поширенню кращого педагогічного досвіду. Делегати Всеукраїнського Дня дошкілля були учасниками майстер-класів щодо розвитку творчих здібностей педагогів. Святковим подарунком учасникам колегії став концерт, приурочений Всеукраїнському Дню дошкілля.
Останнє редагування 02 жовтня 2012, 17:33

Фотогалерея

View the embedded image gallery online at:
https://shepetivka.com.ua/novyny/osvita/513-dnz-#sigProIdf0698e5834
0
репостів
0
репостів