Шепетівська молодь спробувала себе у ролі місцевих депутатів

Автор 06 грудня 2018, 16:27

5 грудня в сесійній залі Шепетівської міської ради відбулось незвичайне  засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики, яке було організовано управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Захід відбувся за участі секретаря міської ради Миколи Кикотя, заступника міського голови Наталії Стасюк, депутатів міської ради  та учнів, які представляли усі  школи міста та беруть участь у загальноміській програмі «Школа лідерів».

У ході зустрічі активна молодь поспілкувалася із представниками депутатського корпусу та посадовцями виконавчого комітету. Гостей ознайомили із структуроюта  та обов’язками посадових осіб органів місцевого самоврядування.  Учні дізналися у чому полягає робота  депутата, як проходить  підготовка до  сесії міської ради, голосування та оприлюднення його результатів.

Юні лідери  оглянули сесійну залу та електронну систему голосування «ВІЧЕ». Учні спробували себе у ролі депутатів міської ради та навчилися користуватися електронною системою голосування, розглянувши три питання порядку денного. Серед них питання про початок відео‑челленджу на підтримку полонених українськиї моряків.

Після закриття сесіїї, яку провели учасники «Школи лідерів», присутні обговорили актуальні для міста питання, посадовці відповідали на запитання школярів.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів