Версія для друку

Дітей навчали як не стати жертвою булінгу

Автор 05 грудня 2018, 17:43

5 грудня 2018 року фахівцями із соціальної роботи Шепетівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Л.Лях та В.Парфенюк було проведено профілактичний захід  на тему «Як не стати жертвою булінгу? ». Узаході брали участь учні сьомих та восьмих класів НВК №3.

На заході обговорювалися питання, які стосуються булінгу серед сучасних школярів, жертв та ініціаторів, форм та його видів, наслідків шкільного насилля. Разом з дітьми було вироблено алгоритм поведінки при реакції на цькування, обговорено чим можуть допомогти батьки та вчителі в ситуації цькування. Під час заходу учні були поділенні на групи, де кожен міг висловити свою думку щодо даної проблеми, давали визначення булінгу, обговорювали, як можна уникнути виникненню даного явища саме в їх класах.

На сьогоднішній день тема булінгу є актуальною, як ніколи, адже нині серед української молоді, підлітків надзвичайно загострилась проблема насильства, яке здійснюється  одними дітьми над іншими.

Якщо Ви страждаєте від булінгу та потребуєте допомоги або підтримки, Ви можете звернутися до Шепетівського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді за адресою: м. Шепетівка, вул. Островського 4, каб. № 1, 2, 3, тел.: 4-16-23, моб.: 0980479133.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Останнє редагування 06 грудня 2018, 00:11