Версія для друку

Наші юні біологи здобули перемогу на Всеукраїнському турнірі

Автор 08 листопада 2018, 16:57

З 28 жовтня по 2 листопада 2018 року у м. Хмельницькому на базі ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки Хмельницької обласної ради проходив фінальний етап XVII Всеукраїнського турніру юних біологів. Цього року в турнірі брали участь 18 команд з Волинської, Житомирської, Рівненської, Харківської, Хмельницької, Одеської, Чернівецької областей та м. Київ.

Хмельницьку область представляла команда «Ерпента», до складу якої увійшли учні НВК №10 м.Хмельницького, Хмельницького обласного ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки та Шепетівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія».

Разом з іншими учасниками наші юні біологи виборювали право називатися кращими, демонструючи свої знання та ерудицію у різних галузях біології. Компетентне журі було представлено провідними науковцями, авторитетними учителями та кращими студентами з різних областей України.

Під час турніру представники команди «Ерпента» впевнено показали  уміння розв’язувати складні біологічні завдання, формулювати твердження та захищати власну думку в наукових дискусіях. Наші учасники з першого дня були налаштовані на перемогу, яку і здобули у фіналі.

Пишаємось нашими юними біологами!