Версія для друку

Юні шепетівчани взяли участь у міжнародному конкурсі науково-технічної творчості

Автор 31 жовтня 2018, 16:17

З 16 по 19 жовтня 2018 року в місті Києві проходив національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів IntelISEF-2019: «POLYTECOУкраїна 2018/2019». На ньому юні дослідники мали змогу продемонструвати свої наукові дослідження, проекти, винаходи.

Призерами від міста стали: Щука Дарія та Василишина Аліна, здобувачі освіти Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «Загальноосвітня школа I-III ступенів імені Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою», тема проекту: «Дослідження ефекту Герца-Квінке» (керівник: Самсоненко Сергій Савич, вчитель фізики Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «Загальноосвітня школа I-III ступенів імені Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою») - ІІІ місце в категорії «Фізика та астрономія».

Паєвський Дмитро, здобувач освіти Шепетівського навчально-виховного комплексу№1 у складі: «Загальноосвітня школа I-II та ліцей імені Героя України М. Дзявульського», тема проекту: «Визначення власних частот коливань твердих тіл методом акустичного резонансу» (керівник: Ободянський Володимир Васильович, вчитель фізики Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі: «Загальноосвітня школа I-II та ліцей імені Героя України М. Дзявульського») - ІV місце в категорії «Інженерія».

Вітаємо учнів та дякуємо педагогам за результативну підготовку вихованців!

Управління освіти Шепетівської міської ради

Останнє редагування 02 листопада 2018, 14:25