Шепетівські вогнеборці навчали дошкільнят безпечній поведінці

Автор 19 жовтня 2018, 14:00

18 жовтня рятувальники 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка завітали до дошкільнят у місцевий садочок «Білочка». Саме у цей момент дітки під час прогулянки насолоджувались осінніми теплими днями, і візит вогнеборців був для них приємною несподіванкою.

Дітлахи одразу оточили та почали із цікавістю розглядати пожежний автомобіль і пожежно-рятувальне спорядження, та закидаючи своїх гостей запитаннями, на які ті ледь встигали відповідати. Діткам ДСНСівці розповіли про бойові чергування та тривожні виклики, на які їм доводилось виїжджати; навчали правил, які дозволятьубезпечити життя; нагадали, що у разі небезпеки слід, не роздумуючи, набирати “101”. Далі малюки з радістю приміряли бойовий одяг та шолом, маючи таку чудову нагоду: на мить відчути себе рятувальником.

Сповнені нових вражень та корисних знань, маленькі шепетівчани подякували своїм гостям за цікаву зустріч. Ті ж, своєю чергою, вручили кожному листівки із правилами безпечної поведінки та закликали малечу завжди їх дотримуватись. 

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів