У Шепетівському професійному ліцеї зародився волонтерських дух

Автор Л.Г.Сидорчук 08 жовтня 2018, 14:04

Волонтерство, або волонтерська діяльність — це добровільна безкорислива суспільно корисна діяльність. Вона може здійснюватись і окремими людьми, і організаціями. Про свою роль в цьому русі розповіли у Шепетівському професійному ліцеї.

Учні, батьки та просто небайдужі громадяни міста не залишаються осторонь проблем учнів закладу. Багато років тому волонтерський рух в ліцеї було започатковано Ларисою Андріївною Коломієць - інженером з ТБ станції Шепетівка І. Спілкуючись з учкомом, вона виявляла потреби учнів та організовувала своїх друзів для волонтерської роботи по наданню допомоги та вирішенню проблем молоді. Вона була дійсно альтруїстом!

Склалось так, що Лариси Андріївни вже немає з нами, проте її добрі справи продовжує чоловік Коломієць Андрій Анатолійович - фінансовий ревізор Укрзалізниці, син Андрій Андрійович - викладач медичного училища. Цього року вони надали допомогу учням із соціально незахищених сімей.

Дякуючи зусиллям волонтерської групи ліцею, було організовано допомогу учням з боку громадян Шепетівки Войцешук Оксани та Кривчук Тетяни. До добрих справ долучились і батьки. В ліцейну волонтерську групу увійшла і мама активіста – волонтера Кірика Андрія (учня гр..No304) Анна Володимирівна, яка почувши про роботу сина, стала активно сприяти волонтерській справі.

У жовтні волонтерська група Шепетівського професійного ліцею разом із спілкою воїнів АТО планують відвідати солдат, котрі повернулись із Сходу з пораненнями та потребують допомоги. Попереду ще багато справ, в основі яких лежить любов до людей.

0
репостів
0
репостів