Версія для друку

Шепетівчани здобули нагороди на дитячому фестивалі до Дня Землі

Автор 02 травня 2018, 12:50

В Кропивницькому пройшов традиційний фестиваль, присвячений Всеукраїнському Дню Землі. Цьогорічна тема: «Митець та громадянин. Шляхи поєднання». В Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості зібрались понад двісті учасників з Донецької, Чернігівської, Хмельницької, Черкаської, Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Вінницької та Луганської областей.

Протягом трьох днів діти демонстрували свої таланти й активну громадянську позицію в номінаціях «Громадська думка», «Театральне мистецтво» та «Образотворче мистецтво».

Оскільки цей фестиваль присвячений Всесвітньому Дню Землі, то талановита дітвора з різних куточків України з великим задоволенням посадила біля приміщення обласного ЦДЮТ близько двох десятків туй. Пізніше конкурсанти взяли участь у творчій майстерні під назвою «Серце віддаю дітям», на кожній зі станцій якої команди отримували незвичайні завдання, пов'язані з життєвим і творчим шляхом Василя Сухомлинського.

Вихованці Шепетівського ЦДЮТ щорічно беруть участь у даному фестивалі, не став виключенням і цьогорічний. У номінації "Громадська думка" вихованці міської школи лідерів Кухарчук Анна, Кухарчук Богдан НВК№1, Кондратюк Дарія НВК№3 отримали ІІ місце, керівник Рула Світлана Миколаївна. А у номінації "Театральне мистецтво" Кочергіна Інна НВК №1 здобула І місце, керівник Гуменюк Наталія Володимирівна.

Шепетівський центр дитячо-юнацької творчості