У шепетівському НВК №1 провели військово-патріотичний захід

У шепетівському НВК №1 провели військово-патріотичний захід Фото Шепетівського НВК №1

В наш час важливим компонентом виховання підростаючого покоління справжніми патріотами, які готові захищати кордони своєї Батьківщини, є військово-патріотичне виховання. Основи такого виховання закладаються педагогами на уроках, особливо під час вивчення предмету «Захист Вітчизни».

26 квітня в НВК №1 за участі заступника міського голови Наталії Стасюк та секретаря міської ради Миколи Кикотя відбулось військово-спортивне свято, яке стало підсумком вивчення предмету «Захист Вітчизни» для учнів ІІ-х курсів.

Також у часть у заході взяв голова Шепетівської спілки ветеранів Афганістану Валерій Окорський, член спілки Ігор Карчевський та  протоієрей Анатолій Вересюк, настоятель Церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Ліцеїсти продемонстрували навички ведення бою, різні прийоми самозахисту та поділилися з усіма присутніми стройовими піснями. Кращих учнів було відзначено грамотами за успіхи у вивченні предмету. На завершення ліцеїстів очікувало частування польовою кашею та чаєм.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Останнє редагування 27 квітня 2018, 18:29

Відео

0
репостів
0
репостів