Сталося "загоряння" у Шепетівському коледжі ПДАТУ

Автор 19 квітня 2018, 12:00

18 квітня на території коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету, що в м. Шепетівка, відбулося практичне тактичне навчання. До навчального закладу прибули рятувальники 12 Державної пожежно-рятувальної частини, аби навчити студентів та викладацький колектив практичним діям в уявній екстреній ситуації.

За легендою, в одному із навчальних класів коледжу сталося загоряння, про що керівництво одразу повідомило Службу порятунку та розпочало негайну евакуацію. Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце уявної пожежі, провели евакуацію людей, котрі знаходились всередині, та приступили до ліквідації уявної надзвичайної ситуації.

Під час проведення навчань учасники відпрацювали оперативність та спільні дії, необхідні за подібних обставин. Разом з тим у фахівців ДСНС була нагода перевірити наявність і справність засобів оповіщення, стан евакуаційних шляхів, а також вміння керівників, персоналу та студентів закладу діяти в екстремальних ситуаціях.

У тренуваннях взяли участь: керівництво закладу, вогнеборці, представники міської ради та навчально-консультаційного пункту цивільного захисту м. Шепетівка.

Тож з поставленим завданням учасники впоралися, що допоможе в ситуації реальної надзвичайної ситуації не розгубитися, а діяти швидко та впевнено.

Шепетівський районний секторbГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів