Плесенці вітали молодіжний патріотично-правового рух «ХОМА» із річницею

Автор 19 березня 2018, 18:55

За ініціативи поліції у березні 2016 року був створений Хмельницький молодіжний патріотично-правовий рух «ХОМА», який на сьогодні нараховує 9 установ-партнерів, серед яких бібліотеки, навчальні заклади та інші організації, а також близько двох з половиною сотень активних учасників практично в усіх районах області.

Урочисті заходи та святковий концерт з нагоди другої річниці з дня створення молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА» пройшли у великому залі Хмельницької обласної філармонії. На свято завітали представники руху з усіх районів області.

Шепетівщину представляла команда Плесенської ЗОШ І-ІІІ ст., яка прийняла присягу 23 лютого і поповнила лави об’єднання молодих та активних. Кожна команда презентувала себе на сцені. Були тут пісні, танці, театральні постановки. Та окрім розваг, кожен номер ніс певне морально-просвітницьке навантаження. Діти говорили про любов до рідної держави, дотримання законності та порядку, про відповідальність, яка починається з кожного з нас.

— Ці хлопці та дівчата — наша надійна опора і підтримка в підлітковому середовищі, — каже Сергій Цимбалюк, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області, а за сумісництвом і голова руху. — Вони справжні лідери думки в підлітковому середовищі, на них рівняються і беруть приклад. У кожному районі юні «хомівці» допомагають поліцейським проводити уроки та інші виховні заходи зі своїми однолітками, пропагують здоровий спосіб життя та законослухняну поведінку.

Завершилось свято солодкими подарунками та феєрверком. Та на цьому «ХОМА» не зупиняється. Рух продовжує «нарощувати м’язи» і крокує у найвіддаленіші куточки нашої області, бо ж активні і творчі діти є всюди. І вони чекають на підтримку.

Останнє редагування 19 березня 2018, 19:38
0
репостів
0
репостів