Версія для друку

У Шепетівських школах відновлюється навчання

Автор 02 березня 2018, 16:44

Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про відновлення навчально-виховного процесу в усіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста з 5 березня 2018 року.

Завдяки карантину вдалося досягнути стабілізації епідемічної ситуації на захворювання ГРВІ та грипу в місті, про, що повідомив Шепетівський міськміжрайонний відділ ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» в листі від 2 березня 2018 року.

Далі, розглянувши пропозиції відділу з врегулювання земельних відносин управління житлово-комунального розвитку та з питань врегулювання земельних відносин, подані матеріали та документи, члени виконкому підтримали проект рішення про затвердження актів про визначення збитків, заподіяних територіальній громаді міста Шепетівки в особі Шепетівської міської ради внаслідок порушення вимог земельного законодавства.

Насамкінець, учасники засідання розглянули питання про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об'єктів за рахунок коштів бюджету м. Шепетівки на 2018 рік. 

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради