Для учнів старших класів травлинської школи провели правовий семінар

Автор 07 лютого 2018, 19:51

7 лютого 2018 року помічник голови Шепетівського міськрайонного суду А. Камфорович та помічник судді В. Голуб завітали до Травлинської школи, де провели семінар на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх. Протидія булінгу в школі». Разом з дітьми обговорили актуальні та практичні питання щодо підстав та наслідків притягнення до відповідальності неповнолітніх, профілактики та запобігання булінгу в шкільному середовищі.

Ключовою метою вказаного заходу було підвищення загального рівня правової культури учнів, захід відбувся у форматі конструктивного діалогу, під час якого учні отримали нові знання та ставили різноманітні питання. В основному, їх цікавили питання, пов’язані з притягненням до кримінальної відповідальності неповнолітніх, зокрема вік, з якого неповнолітній понесе покарання, за які злочини тощо.

На завершення діти подякували працівникам суду за цікаву та змістовну розмову, а помічники суддів побажали учням успіхів у навчанні.

Нагадаємо, що в жовтні 2017 року помічники суддів вже проводили подібний семінар для учнів Пліщинської ЗОШ 1-3 ст., тож такі заходи будуть проводитися систематично.

Прес-центр Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області

0
репостів
0
репостів