Версія для друку

Працівники Служби порятунку навчали школярів правилам безпеки

Автор 25 січня 2018, 18:08

25 січня шепетівські рятувальники завітали до Навчально-виховного комплексу №1 міста Шепетівка. Піклуючись про безпечне майбутнє молодого покоління, вогнеборці вирішили провести для них урок безпеки. Метою заходу було прищепити дітлахам відповідальне ставлення до власної безпеки, що у майбутньому дозволить запобігти пожежам через дитячі пустощі з вогнем.

Під час спілкування з вогнеборцями дітлахи дізналися про небезпеку, яку таїть в собі вогонь та про те, що ігри з ним дуже небезпечні і можуть призвести до біди. Тож у жодному разі не слід брати до рук сірники та запальнички, користуватися електроприладами за відсутності дорослих. Далі школярі показали досить непогані знання з правил пожежної безпеки, пригадали екстрений номер виклику Служби порятунку – «101». До того ж, вогнеборці навчили їх користуватися вогнегасником та розповіли про нелегкі будні рятувальників та про надзвичайні ситуації, які їм доводиться долати чи не щодня.

Проводячи гостей, школярі щиро та голосно подякували рятувальникам за цікаву розповідь та пообіцяли, що завжди дотримуватимуться правил безпеки.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області