Школи Шепетівського району стануть сучаснішими та теплішими

Автор Володимир Мельничук. 26 грудня 2017, 09:42
Школи Шепетівського району стануть сучаснішими та теплішими Матеріал розміщено на правах реклами

В Шепетівці відбулася передача школам району сучасної комп`ютерної та мультимедійної техніки. Ноутбуки, комп`ютери, принтери, проектори та мультимедійну дошку вдалося закупити завдяки сприянню народного депутата України Романа Мацоли.

Саме завдяки плідній співпраці, яку народний депутат проводить з мешканцями, депутатам та керівництвом об`єднаних територіальних громад й району, а також з Кабінетом Міністрів України на соціально-економічний розвиток освіти Шепетівського району цього року з державного бюджету вдалося залучити понад два мільйони гривень.

За ці гроші 10 шкіл району отримали мультимедійне обладнання та комп`ютерну техніку. В Судилківській школі провели капітальний ремонт покрівлі, а у Великошкарівському НВК замінили вікна. В Пліщинській ЗОШ триває будівництво модульної котельні, а школи Траулина та Городища закупили нове спортивне та туристичне спорядження.

Ще 2,5 мільйони гривень, за сприяння народного депутата України Романа Мацоли, цього року отримали три дошкільні навчальні заклади Шепетівки. У яслах-садочках № 3 «Ластівка», № 6 «Білочка» та №11 «Дзвіночок»  - запустили нові модульні котельні.

Під час зустрічі з директорами шкіл району народний депутат України Роман Мацола наголосив, що діти Шепетівщини повинні отримувати якісну та сучасну середню освіту і були конкурентними з тими дітьми, які навчаються, наприклад у школах Києва. «Саме з розвитку освіти має розпочинатися розвиток наших громад» - підкреслив Роман Мацола.

0
репостів
0
репостів