У Шепетівці відбувся конкурс дитячого малюнку про безпеку на дорогах

Автор 17 листопада 2017, 02:29

До Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах!» долучилися  Шепетівська міська бібліотека для дітей разом з дитячою художньою школою. Конкурс організовано Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей та Громадським рухом Миколи Томенка «Рідна країна».

Даний конкурс проводиться з метою сприяння формування у дітей основ безпеки дорожнього руху,культури поведінки на вулиці,профілактики дорожньою – транспортного травматизму,сприяння збереженню здоров’я і життя дітей.

В конкурсі взяли участь діти міста,учні дитячої художньої школи,читачі бібліотеки для дітей віком від 7 до 12 років, була влаштована виставка з малюнками дітей і три найкращі були відібрані створеним в бібліотеці журі й направлено в Хмельницьку обласну бібліотеку для дітей ім.Т.Г.Шевченка для подальшого їх оцінювання.

Активна участь читачів в оголошеному конкурсі малюнку розширить знання та уявлення про елементарні поняття правил безпечного поводження на дорозі. Завдяки багаторічній співпраці бібліотеки і дитячої художньої школи, після гарної організації і проведення конкурсу, діти використають набуті знання про безпеку та врятується не одне дитяче життя.

0
репостів
0
репостів