Версія для друку

Рятувальники оглянули дитсадки та школи району

Автор 10 листопада 2017, 13:51

9 листопада працівники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відвідали дитячі садочки та школи у сільських населених пунктах району. Мета відвідин – перевірка дошкільних та шкільних закладів освіти на дотримання усіх протипожежних норм.

Під час візиту рятувальники поспілкувалися з керівництвом та працівниками щодо пожежної безпеки у закладах. Педагогам та вихователям вкотре нагадали правила користування первинними засобами пожежогасіння; розповіли про дії, яких слід дотримуватися під час виникнення пожежі; довели до присутніх, які саме норми пожежної безпеки мають дотримуватися в закладах освіти. Працівники Служби порятунку також оглянули приміщення на виконання цих вимог. Керівникам закладів, у яких виявлені порушення, були надані рекомендації щодо якнайшвидшого їх усунення.

Заодно надзвичайникам вдалося поспілкуватися зі школярами та вихованцями садочків. Дітей застерегли від небезпеки забавок із вогнем, нагадали елементарні правила, яких слід дотримуватися, щоб не виникало різних надзвичайних ситуацій. До того ж дітлахи пригадали номер екстреного виклику Служби порятунку «101» і запевнили вогнеборців, що будуть неодмінно піклуватися про власну безпеку.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області