Шепетівчанки стали призерами Всеукраїнського біологічного форуму

Автор 08 листопада 2017, 02:12

1-3 листопада 2017 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного університету біоресурсів і природокористування України, пройшов ІІ етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи».  

Участь у заході брали учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, студенти вищих навчальних закладів, які мали досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук. У фіналі було представлено 164 наукових проекти (159 учасників), за різними категоріями.

Від Шепетівського еколого-натуралістичного центру було представлено роботи у категоріях "Зоологія" та "Психологія і здоровя". Вихованка гуртка «Школа юного акваріуміста» Коленчук Дарина з роботою «Поведінка та розмноження самки ампулярії в умовах акваріуму» виборола ІІ призове місце. Ігнатова Альона, вихованка гуртка «Юні кінологи» з роботою «Емпатія-як основа для каністерапії, реабілітації людей з особливими потребами», виборола ІІІ призове місце.

Під час перебігу змагання визначались інноваційні проекти, які заслуговують на впровадження в практичну діяльність людини.

Відповідно до протоколів журі переможцями і призерами визнано 83 конкурсанти. Фіналісти отримали від офіційних партнерів Форуму призи та подарунки.

0
репостів
0
репостів