Версія для друку

У Грицеві відкрила двері школа сприяння здоров'ю

Автор 20 вересня 2017, 07:08

15 вересня о 15 годині Грицівська школа сприяння здоров'ю, що знаходиться у Шепетівському районі Хмельниччини, приймала гостей з нагоди святкування Дня відкритих дверей. Усіх присутніх радо зустрічали педагоги школи. 

Програма свята була насичена, адже цього року відкриття проводилось у вигляді квесту. Квест "Станції Позашкілля" складався з 5 зупинок: "Народознавча", "Спортивна", "Музейна", "Творча", "Екологічна", метою яких є динамічна командна  взаємодія, захоплююча гра, вивчення українських  традицій, історії рідного краю, вирішення інтелектуальних, творчих, пошукових та фізичних завдань різної складності. Окрім того, що це весело, квест передбачає можливість налагодити стосунки, дізнатися більше один про одного та згуртуватися як команда.

Діти об'єднались у 2 команди:  "Кока-Кола", "Усмішка", придумали девіз та прапор. Методом жеребкування кожна з команд обрала першу станцію і закрутилась дійство.

Переможна команда "Кока-Кола" отримали призи - пам'ятні блокноти планери ручної роботи та ручки. Спонсорську допомогу надала ГО Асоціація "Відродження Грицева", президентом якої є Джурабаєв В.С.

      

Останнє редагування 19 листопада 2019, 15:22