Версія для друку

Юні шепетівчани таборувались з пластунами у Антонінах

Автор 17 липня 2017, 20:38

У селищі Антоніни, що у Красилівському районі, відбувся окружний юнацький табір “Портал” Хмельницької округи. До організованого пластунами табору, окрім голови статичної пластової старшини станиці Шепетівка Марини Ложкіної, також поїхало 2 дівчинки та 2 хлопчика. 

З 26 червня до 5 липня 39 юнаків та юначок 11-17 років з Кам’янця-Подільського, Хмельницького, Шепетівки, Теофіполя, Старокостянтинова, Києва та Енергодару мали змогу засвоїти навики та знання з таборування, куховарення, орієнтування, радіозв’язку, основ поводження на воді у заплавах з байдарками, співів та ін. Серед учасників були як і ті, хто вже пластують, так і ті, хто лише хоче відчути чар пластування та спробувати себе у ролі українського скаута.

Родзинкою табору стало дослідження чарівного селища Антоніни. Саме тут, у цікавому місці із курортним забезпеченням, юнаки та юначки пили мінеральну воду, дізнавалися про старовинні будівлі, які залишилися від часів графів Потоцьких, та обстежували історичний місцевий парк поблизу річки Ікопоть.

Відео