Обдаровані діти України

Автор Тарас Громик 22 травня 2012, 00:56

18 травня 2012 року в місті Києві відбулася V Всеукраїнська виставка-фестиваль «Обдаровані діти України» - це щорічний виставковий захід, що проводить Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національного центру «Мала академія наук України», Київського палацу дітей і юнацтва. Головною метою заходу є презентація досягнень обдарованих дітей та молодих людей у різних галузях; популяризація дитячої та юнацької творчості; підвищення уваги до проблем талановитої дитини в суспільстві.

За результатами конкурсного відбору для участі у виставці-фестивалі були запрошені вихованці та педагоги Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді: Тишецька В., Гладій Л., Шамралюк С., Жеребецька А., Шишова В., Суртаєва Ю., Кравчук К., Чешко Д., Беляєва О. М., Коленчук О.І., Тимощук О.В., Чумак І.М. Під час виставки учасники представили свої досягнення: продемонстрували свої вміння із писанкарства, із лозоплетіння, виготовлення виробів з природного матеріалу. Усі відвідувачі виставки із захопленням спостерігали за акробатичним виступом з елементами аніматерапії вихованців гуртка «Юні кінологи» та собаки на прізвисько Грант Греммі Гір ХХ ст..

Для юних обдарувань організаторами виставки були проведені майстер-класи з: орігамі, гончарства, соломоплетіння, писанкарства, в’язання морських вузлів, аквагриму, де отримали нові знання та навички. Усі учасники фестивалю були нагородженні дипломами лауреатів виставки - фестивалю, цінними подарунками та солодкими призами, а також ввійшли в збірник «V Всеукраїнської виставки-фестивалю «Обдаровані діти України».

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів