Відбулось ЗНО з української мови і літератури

Автор 23 травня 2017, 21:18

23 травня на базі трьох пунктів тестування м. Шепетівки (ЗОШ №1, СЗОШ №2 та НВК «ЗОШ-гімназії») проведено ЗНО з української мови і літератури, у якому взяли участь абітурієнти Шепетівщини і Полонщини. Із зареєстрованих 836 учасників на тестування з’явились 817, явка склала 98 %. Явка учасників у Хмельницькій області – 97 %.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів м. Шепетівки стовідсотково з’явилися на іспит. Проведення ЗНО обслуговували 141 залучений працівник, правильність процедури відстежували 16 громадських спостерігачів та 3 уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти.

Під час проведення тестування не зафіксовано жодного порушення при організації та проведенні ЗНО в пунктах тестування м. Шепетівки, а тому жодної апеляційної не надійшло. Робота пунктів тестування була злагодженою завдяки чіткому керівництву відповідальних за пункт тестування Н.М. Собчук, Д.С. Клімович та Н.В. Качоровської.

Під час проведення тестування зафіксовано порушення процедури проходження ЗНО учасником. Так у СЗОШ №2 у абітурієнта під час технологічної перерви виявлено мобільний телефон, після чого він припинив виконання сертифікаційної роботи і був видалений з пункту тестування.

Управління освіти дякує головному лікарю Шепетівської станції екстреної медичної допомоги Т.Д. Вознюк, головному лікарю Шепетівського центру первинної медико-санітарної допомоги В.В. Градомському начальнику Шепетівського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області підполковнику поліції В.І. Шкіндюку за співпрацю та надану допомогу в забезпеченні медичного обслуговування абітурієнтів та охорони громадського порядку в пунктах тестування.

Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів