Діти збирали кошти на пам’ятну дошку загиблим військовим

Автор 06 травня 2017, 13:19

4 травня 2017 року у Шепетівській ЗОШ  №6 було організовано та проведено вже традиційний благодійний ярмарок «Грані добра». Цьогоріч уся шкільна родина долучилась до збору коштів на виготовлення, встановлення та відкриття пам’ятної дошки випускниками ЗОШ №6 Тимошишину Олександру та Біленькому Андрію, що загинули в зоні АТО. Це – акція добра, миру і доброчинності, а ще пам’яті про героїв, що боролися за незалежність України.

Учнів, педагогів та батьківську громадськість, насамперед, згуртувала велика підготовча робота. Кожен був зайнятий справою. Юнаки укріплювали імпровізовану сцену та налаштовували музичну апаратуру, дівчата з педагогами прикрашали ганок, батьки накривали столи-прилавки. І це дало результат!


Реклама: Дитячі велосипеди на будь який смак, ви можете знайти на сайті https://sigma-line.com/category/velosipedy-dvukhkolesnye/detskie-velosipedy-12-dyuymov/. 12 дюймові сталеві коні чекають на своїх юних вершників. За безпеку ваших дітей та за упередження від падіння відповідають додаткові колеса, які не дадуть переконутись велосипеду.


Всіх, хто завітав цього дня до школи, гостинно зустрічали вбрані в українські костюми господині разом зі своїми учнями. У кожного, хто заходив до приміщення, одразу піднімався настрій. Щирі українські пісні та жарти надавали ярмарці колориту, святковості і неповторності.

«Гей, на ярмарок хутчіше, і не пішки, а бігом! Тож збирайтесь веселіше всі на ярмарок – гуртом», - лунало дзвінкими дитячими голосами зі сцени.

На один день подвір’я школи перетворилося на маленький ринок. На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети та інші смаколики. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Скрізь лунав гамір, жарти, пісні. Купці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Домашню випічку з особливим азартом розкуповували усі присутні: школярі та їх батьки, працівники школи, гості, мешканці мікрорайону. 

Крім того, для усіх працювали майданчики розваг: плетіння кіс «Українська краса», фейс-арт «Патріотичні щічки», майстер-клас з плетіння браслетиків, безпрограшна лотерея «З добром для усіх!», роледром  «Сучасна молодь».

А «Козацький курінь», який організували козачата 6-Б класу, гостинно пригощав усіх кулішем.

Вихованці гуртка «Юний стрілець» запрошували хлопчаків спробувати свою сили у влучності в імпровізованому тирі. Там же вони могли повчитись розбирати та збирати автомат.

Тож доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів.

За матеріалами сайту Шепетівської ЗОШ №6

Фотозвіт із ярмарку

Останнє редагування 10 листопада 2018, 02:18
0
репостів
0
репостів