Рятувальники провели громадську акцію для дітей пліщинської школи

Автор 30 квітня 2017, 13:45

У сучасному світі складно уникнути небезпеки. Але обов’язково слід використати усі засоби, аби запобігти лихові, що може трапитися. Як врятувати, діяти в ризикованих ситуаціях, допомогти собі і ближньому в екстремальних умовах – усьому цьому навчають фахові працівники Служби порятунку «101». Спілкуючись із дітлахами та молоддю, вони доносять до слухачів потрібну корисну інформацію, дають кваліфіковані поради, знайомлять із повсякденною роботою рятувальників під час проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Так, 28 квітня працівники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області такий захід провели для школярів Пліщинської загальноосвітнюї школи. В рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники ознайомили учнів із пожежно-технічним обладнанням пожежного автомобіля, розповідали про нелегкі будні рятувальників, продемонстрували бойовий одяг та спорядження. Дітлахи також пригадали основні правила безпеки та запевнили працівників ДСНС, що обов’язково дотримуватимуться їх у повсякденному житті.

Діти із задоволенням приміряли бойовий одяг бійців, на мить відчувши себе справжніми борцями із нещадним вогнем, усім кортіло сісти за кермо пожежного автомобіля.

А наостанок гості-надзвичайники роздали усім присутнім листівки-пам’ятки із корисною та необхідною для безпеки життя інформацією. 

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 30 квітня 2017, 14:15
0
репостів
0
репостів