Юна грицівчанка визнана кращим читачем Хмельниччини

Автор 31 березня 2017, 22:46

В обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка відбувся фінальний етап обласного конкурсу “Найкращий читач Хмельниччини – 2017”. Він проходив за підтримки управління культури, національностей, релігій і туризму облдержадміністрації. 

Всього у різних етапах конкурсу участь брали близько 6 тисяч дітей різного віку. З них 55 найерудованіших читачів – переможців районного/міського етапу конкурсу змагалися за звання  ”Найкращий читач Хмельниччини” у фіналі. Діти виконували  тестові завдання, брали участь в інтерактивних вікторинах та інтелектуальних змаганнях. Вони цікаво та творчо презентували свої улюблені книги. Тим паче, що зараз вибір дитячої художньої літератрури немаленький. Серед авторів світу зараз тренд на написання дитячої книги, адже це дає не лише непогані прибутки, але і можливість максимально широко задіяти свою фантазію. В казках та дитячих оповіданнях не потрібно себе сковувати дорослими логічними обмеженнями.

Та повернемось до наших земляків. За результатами конкурсу компетентне журі визначило двох переможців – найкращих читачів області. Вони отримали головний приз – поїздку на фестиваль дитячого читання “Книгоманія” у Львові та подарунки від мережі магазинів “Носорог” та “Офіс-центр”. Всі учасники нагороджені дипломами. Звання “Найкращий читач Хмельниччини – 2017″ отримали Дмитро  Нестер, учень 6 класу – читач Летичівської ОТГ та Мирослава Сенько, учениця 7 класу – читачка бібліотеки смт.Гриців Шепетівського району.

Директор бібліотеки Валентина Черноус  привітала учасників конкурсу, побажала не розлучатися з книгою в подальшому житті та впевнено йти до перемоги. Cправжнім подарунком для учасників конкурсу стало музичне привітання від  рок-гурту “STANZA”. Розважила присутніх мімічна постановка “Книга” у виконанні театральної студії “Летючий корабель”. На конкурс завітала щира подруга бібліотеки та відома своїми добрими справами волонтерка, голова благодійного фонду “Подих надії нації”  Тетяна Юзепчук, яка побажала учасникам успіху, надії та віри у власні сили.

Останнє редагування 10 червня 2019, 21:51
0
репостів
0
репостів