У Рудні-Новенькій рятувальники провели для школярів урок

Автор 23 березня 2017, 16:17
23 березня, в рамках громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!», рятувальники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС у Хмельницькій області  завітали до школярів села Рудня-Новенька Шепетівського району Хмельницької області.

Під час заходу фахівці Служби порятунку ознайомили дітей з основними правилами безпечної поведінки під час відпочинку у лісі та у побуті. Також малі та допитливі дізналися, як діяти у випадку пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Рятувальники застерегли, що недбалість дорослих і пустощі дітей призводять до трагедій. У цікавій, захоплюючій формі вогнеборці пояснили малечі, як діють оперативно-рятувальні розрахунки з моменту надходження сигналу «Тривога».

Під час акції працівники пожежно-рятувальної служби  презентували рятувальне обладнання, кожен охочий мав можливість з ним ознайомитися. А для закріплення інформації співробітники ДСНС наочно продемонстрували, як правильно ліквідувати осередок умовної пожежі за допомогою «ствола першої допомоги». Дітям надзвичайно сподобалася пожежна техніка, і вони з радістю увійшли в роль рятувальників.

Від акції школярі були у захваті. Вони активно спілкувалися із вогнеборцями,  а також фотографувалися на згадку.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
0
репостів
0
репостів