У шести дитячих садочках встановлять модульні котельні

Автор 16 березня 2017, 16:50
13 березня міський голова Михайло Полодюк провів робочу нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів. Зустріч відбулася з питань підготовки та виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення модульних котелень у шести навчальних закладах міста. Таке переобладнання дасть можливість забезпечити якісне опалення та подальшу економію коштів.

Серед присутніх на нараді були завідувачі дошкільних навчальних закладів: ДНЗ № 1 «Перлинка», ДНЗ № 2 «Сонечко», ДНЗ № 3 «Ластівка», ДНЗ № 4 «Світлячок», ДНЗ № 6 «Білочка», ДНЗ № 8 «Калинонька» та ДНЗ № 11 «Дзвіночок». Також до обговорення долучилася директор Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського».

У 2017 році міською радою виділено кошти для преоснащення систем опалення в декількох дошкільних навчальних закладах міста. Таке рішення було викликане низьким температурним режимом в приміщеннях, в опалювальний період, що не задовільняє потреб дитячих садочків.

До початку опалювального періоду планується забезпечити дані навчальні заклади системами автономного опалення, що дозволить зігріти малюків та почати заощаджувати.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради
0
репостів
0
репостів