Для дітей првоели майстер-клас «Народна іграшка»

Автор 30 січня 2017, 19:39
Народна іграшка – унікальне явище традиційної народної культури українців. Вона є водночас предметом народної гри, засобом виховання та розвитку дитини, об’єктом творчості, художнім витвором, національним сувеніром. В Україні іграшки виробляли не тільки з твердих і пластичних матеріалів, а також із лози, соломи, рогози, довгої трави, кукурудзи. Для виготовлення саморобних іграшок використовували тканину, кольоровий папір, картон.


28 січня 2017 року в Шепетівському міському ЦЕНТУМ для вихованців гуртка «Писанкарство» проведено майстер-клас «Народна іграшка». Про це повідомили на сайті освітнього закладу. Метою майстер класу було відтворення особливостей світогляду та характеру народу, формування в дітей естетичного смаку, творчих здібностіей

Учасники майстер-класу мали можливість власноруч виготовити іграшку із збереженням народних традицій на основі природного матеріалу із доповненням текстилю, використанням паперу. діти виготовляли іграшки захопленоі натхненно, вкладаючи в них частинку душі. тому і вийшли іграшки особливі й неповторні.
0
репостів
0
репостів