У Шепетівському міському ЦЕНТУМ провели екологічний захід

Автор ЦЕНТУМ 29 листопада 2016, 16:06
24 листопада в Шепетівському міському ЦЕНТУМ відбувся екологічний захід «В гармонії з природою». Організатори мали на меті привернути увагу учнівської молоді до проблеми поводження з твердими побутовими відходами, а також показати можливості позашкілля для розвитку творчих  здібностей та обдарувань дітей.
В рамках заходу вихованці гуртків «Плетіння з верби», «Юні майстри народних  ремесел», «Квітникарі-аранжувальники», «Дитячий екологічний парламент» підготували показ екологічних костюмів, виготовлених  з  старих журналів і газет, пластикових пляшок,  поліетиленових пакетів. Вихованці гуртка  «Писанкарство» продемонстрували колекцію капелюшків і аксесуарів у стилі казки «Аліса в країні чудес.

На завершення перед гостями виступили вихованці гуртків «Юні кінологи» та «Юний хендлер» .  Разом з своїми чотирилапими улюбленцями вони показали цікаві  танцювальні і циркові номери під запальну музику.

Юні артисти старались не даремно, їх виступи були нагороджені бурхливими аплодисментами і схвальними відгуками глядачів.
0
репостів
0
репостів