Відбулось пробне зовнішнє незалежне оцінювання

Автор 12 квітня 2016, 15:16
9 квітня у Шепетівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» відбулось пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, іноземних мов, хімії, географії, біології, фізики. у якому взяли участь абітурієнти м. Шепетівки та Шепетівського району. На пробне тестування з’явились 166 абітурієнтів із 170 зареєстрованих (явка склала 97,6 %). Про це повідомило управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради.
Тестування пройшло без порушень процедури зі сторони всіх учасників процесу. Абітурієнти серйозно підійшли до випробування, були організованими і дисциплінованими. Жодного звернення до медичного персоналу не зафіксовано.

Залучені працівники під керівництвом відповідальної за пункт пробного ЗНО Надії Василівни Качоровської  створили учням атмосферу, максимально наближену до зовнішнього незалежного оцінювання.

Пробне тестування стало генеральною репетицією перед основною сесією зовнішнього незалежного оцінювання, яка відбудеться у травні-червні 2016 р.

У травні абітурієнти м. Шепетівки та Шепетівського району складатимуть ЗНО з таких предметів:

№ з/п

Дата

Навчальний предмет

Пункт тестування

1.

05.05.2016

Українська мова і література

ЗОШ №1, СЗОШ №2, НВК-гімназія

2.

11.05.2016

Математика

СЗОШ №2, НВК №1

3.

13.05.2016

Історія України

ЗОШ №1, НВК-гімназія

0
репостів
0
репостів