Засуджені Шепетівської виправної колонії №98 отримали нові професії

Автор 02 лютого 2016, 19:32
В установі з червня 2004 року діє навчальний центр з підготовки кваліфікованих робітників за професіями: токар, фрезерувальник, верстатник деревообробних верстатів, слюсар з механоскладальних робіт. Сьогодні відбувся випуск слухачів які навчалися з 01.09.2015 року по 29.01.16 рік, і 60 засуджених отримали посвідчення про набуття спеціальності.
«Сьогодні, сучасний ринок праці ставить питання про потребу у кваліфікованих кадрах на підприємствах, установах та організаціях, зі знанням суміжних професій (спеціальностей), з достатнім рівнем фізичних якостей, необхідних для виконання роботи», - саме з таких слів розпочався виступ директора Шепетівського навчального центру №98, Володимира Новіцького.

Зробити усвідомлений вибір майбутньої професії, отримати професію, побудувати кар’єру, вибрати форми та напрями професійного навчання засудженим в Шепетівській виправній колонії №98 допомагають викладачі навчального центру, працівники відділу соціально-виховної та психологічної роботи і виробництва.

З вітальним словом до засуджених звернувся заступник начальника установи із СВПР підполковник внутрішньої служби Конончук В.В., а також заступник голови спостережної комісії Бабич В.Б., привітавши випускників з закінченням навчання та отриманням свідотства про набуту спеціальнвть, висловлюючи надію, що отримані знання стануть у пригоді при подоланні численних проблем сьогодення та допоможуть самореалізуватись після звільнення.
0
репостів
0
репостів