Відбувся заключний тур І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Шепетівської філії МАН України

Автор shosvita.ucoz.net 29 грудня 2014, 21:35
27 грудня в гостинних стінах НВК № 1 відбувся заключний тур І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Шепетівської філії Малої академії наук України. В цей день 94 учні навчальних закладів міста публічно захищали свої наукові дослідження перед журі у 45 наукових секціях 12 наукових відділень МАН. До складу журі ввійшли кращі педагоги міста, а також запрошені науковці: Омельчук О.М., доктор юридичних наук, ректор Хмельницького університету управління і права, Лакіза В.В., старший викладач університету «Львівська політехніка», Губін О.І., кандидат медичних наук.
На конкурсі панував дух інтелектуального пошуку та конкуренції. Передноворічну святкову атмосферу створило урочисте відкриття конкурсу. З вітальним словом до юних науковців Шепетівки звернулись: в.о. міського голови М.І.Полодюк, начальник управління освіти Л.І.Тихончук. Високу оцінку організації роботи з обдарованими дітьми в місті дали запрошені гості: Г.М.Гончарук, директор Хмельницького ОЦНТТУМ, О.М.Омельчук, ректор ХУУП, Н.О.Лимар, завідувач відділом МАН Хмельницького ОЦНТТУМ.

За рішенням журі перші місця визначені у 35 наукових секціях. Таким чином на ІІ етапі конкурсу в м. Хмельницькому Шепетівську міську філію МАН представлятимуть 15 учнів із НВК № 1, 7 – із «ЗОШ - гімназія», 4 – із НВК № 3, по 2 - із СЗОШ № 2, ЗОШ №№3,8 та по 1 – із ЗОШ №№1,6 та ЦДЮТ.

Учні, які закінчили роботу в секціях могли вибрати собі заняття до душі. В дозвільній частині програми конкурсу проводився шаховий та тенісний турнір. Педагоги із ЕНЦУМ та ЦДЮТ показали майстер-класи із виготовлення національної символіки «З Україною в серці» в техніці бісероплетіння та валяння з вовни і екологічної новорічної іграшки із рогозу «Символ року». Для охочих працювало інтернет-кафе. Святковий настрій створювала виставка новорічних композицій, ошатна ялинка в актовій залі та урочисто прикрашена сцена.
0
репостів
0
репостів